Två veckor

Bild: Copyright© Ann-Marie Stålgren, All Rights Reserved

På bilden ser vi nere till vänster Atla med tungan rätt i mun,och brorsan Asgrim i profil. Ovanför har vi Atle, Asta och Attila med prickig nos!

Oj, vad det kändes som att tiden har gått fort från förra inlägget. Vad händer i valplådan? Ja, alla valpar har öppnat ögonen. Några ser ut att försöka använda nosen. Kliar man dem lite på ett bra ställe kan de börja röra på tassen som om de försökte klia sig själv…men fortsättningsvis sover de och äter mest hela tiden. Framförallt känns det som om de äter och smackar hela nätterna. Men det är kanske bara jag som tycker det som sover i samma rum just nu. Snart flyttar jag nog ut, känns som om de klarar sig bra och Freja har också blivit betydligt lugnar och tryggare i sin roll som förstagångsmamma.

De andra hundarna har fått komma in och hälsa. Visserligen har de kunnat gå in tidigare men inte gjort det. Freja har visat att det inte var populärt redan första dagen och de har de visat att de förstår. Men vi lockade in dem, Raija gav valparna en blick som så ”trött” ut och gick genast därifrån. Medan Tundra är lite mera nyfiken men även hon är lite avvaktande och det beror nog på Freja.